O projektu
Pro restaurace
Suroviny
Zpracování
Odpad
Provoz
Lidé
Chci být fair
Blog
Partneři
Kontakt
Pro zákazníky
Doporučení
Hledat
Facebook
Instagram
All
15
/
Business
7
/
Inspirace
6
/
Udržitelnost
3
Udržitelný street food a problém gastro-obalů
5 září, 2018
/
by meatrepubl
Hrdinové potravinového odpadu: 8 způsobů, jak z nechtěného jídla vyrobit skvělý produkt
3 září, 2018
/
by meatrepubl
Gastronomie budoucnosti – díl 1.
16 srpna, 2018
/
by meatrepubl
Dost bylo plastu v českých kavárnách a restauracích
17 července, 2018
/
by meatrepubl
Silo Brighton: Restaurace, která neprodukuje (téměř) žádný odpad
19 května, 2018
/
by meatrepubl
Zero waste v kavárně či restauraci: Proč a jak neprodukovat odpad?
27 dubna, 2018
/
by meatrepubl
Světový den vody: Důležitá je nejen kvalita vody, ale také omezování její spotřeby
22 března, 2018
/
by meatrepubl
Hmyz v gastru: Udržitelná alternativa masa, nebo pomíjivý trend?
14 března, 2018
/
by meatrepubl
Trendy pro rok 2018
28 prosince, 2017
/
by meatrepubl
Udržitelnost jako trend v gastronomii: Jak na ovoce a zeleninu?
27 října, 2017
/
by meatrepubl
Udržitelnost jako trend v gastronomii: proč je odpovědnost v restauracích důležitá?
16 října, 2017
/
by meatrepubl
3 tipy, jak zefektivnit provoz podniku
16 září, 2017
/
by meatrepubl
Kde sehnat nejčerstvější plodiny? Pěstujte si je sami!
12 dubna, 2017
/
by meatrepubl
Jak efektivně šetřit v gastronomii
1 srpna, 2016
/
by meatrepubl
Od čumáčku po ocásek: Filosofie, která si váží zvířat i masa
15 července, 2016
/
by meatrepubl
Scroll to top