O projektu
Pro restaurace
Suroviny
Zpracování
Odpad
Provoz
Lidé
Chci být fair
Blog
Partneři
Kontakt
Pro zákazníky
Doporučení
Search
Facebook
Instagram
All
15
/
Business
7
/
Inspirace
6
/
Udržitelnost
3
Udržitelný street food a problém gastro-obalů
September 5, 2018
/
by meatrepubl
Hrdinové potravinového odpadu: 8 způsobů, jak z nechtěného jídla vyrobit skvělý produkt
September 3, 2018
/
by meatrepubl
Gastronomie budoucnosti – díl 1.
August 16, 2018
/
by meatrepubl
Dost bylo plastu v českých kavárnách a restauracích
July 17, 2018
/
by meatrepubl
Silo Brighton: Restaurace, která neprodukuje (téměř) žádný odpad
May 19, 2018
/
by meatrepubl
Zero waste v kavárně či restauraci: Proč a jak neprodukovat odpad?
April 27, 2018
/
by meatrepubl
Světový den vody: Důležitá je nejen kvalita vody, ale také omezování její spotřeby
March 22, 2018
/
by meatrepubl
Hmyz v gastru: Udržitelná alternativa masa, nebo pomíjivý trend?
March 14, 2018
/
by meatrepubl
Trendy pro rok 2018
December 28, 2017
/
by meatrepubl
Udržitelnost jako trend v gastronomii: Jak na ovoce a zeleninu?
October 27, 2017
/
by meatrepubl
Udržitelnost jako trend v gastronomii: proč je odpovědnost v restauracích důležitá?
October 16, 2017
/
by meatrepubl
3 tipy, jak zefektivnit provoz podniku
September 16, 2017
/
by meatrepubl
Kde sehnat nejčerstvější plodiny? Pěstujte si je sami!
April 12, 2017
/
by meatrepubl
Jak efektivně šetřit v gastronomii
August 1, 2016
/
by meatrepubl
Od čumáčku po ocásek: Filosofie, která si váží zvířat i masa
July 15, 2016
/
by meatrepubl
Scroll to top